Svårt att hitta nån som förstår?

"WE’RE ON THE JOB!"

Effektiva byggen

Universal tillhandahåller en mängd olika tjänster för etablering av byggarbetsplatser. Vår uppgift är at lösa det mesta ni vill ha hjälp med i etableringen av byggarbetsplatsen, och sedan följa er hela vägen till projektavslut. Har ni sedan genomfört ett lyckat projekt, är nöjda med resultatet och har fått nöjda kunder, då är också vi nöjda, inte förr!

 

 

Byggström

Byggbelysning

Vi är experter på byggel. Stora komplexa byggprojekt behöver en effektiv strömförsörjning. Vi hjälper er i allt från planerings- och projekteringsfasen hela vägen igenom till avslutat bygge. Detta innebär att handha nödvändiga kontakter med elbolagen, planera och dra den el som behövs och sedan fortsätta att dra nytt och ändra under projektets gång. 

Belysning är en stor del av ett bygge. Det kan röra sig om stora strålkastare som lyser upp en hel arbetsplats, eller tillfällig inomhus belysning. I takt med att bygget växer och utvecklas, så är vi på plats och sprider ljus i tillvaron.

Byggvärme

Styr & Regler

Visst kan det finnas en härlig sommarperiod då man inte främst tänker på att vi behöver ha värme på bygget. Men 6-7 månader om året så behöver vi tillföra värme för att kunna utföra och genomföra byggprocessen. Precis som i våra övriga åtaganden, så fixar vi även byggvärmen, dvs flyttbara fläktar. Vi planerar och ser till att rätt mängd värme tillförs, så att ingen behöver frysa och att målarfärgen torkar. 

Vi följer bygget eller andra fastigheter i samtliga riktningar. Vare sig det är ett pågående bygge eller en befintlig fastighet så har vi både kunskap och erfarenheten som krävs för att skapa ett resultat ni kommer att vara nöjda med.

Internet Access & Wifi

Ett välfungerande nät med rätt kapacitet och täckning är idag inte bara ett önskemål, utan en nödvändighet. Med Universals personal och några av dom med bakgrund i IT branschen löser samtliga av dina Access och Wifi behov.

Material och utrustning

Till samtliga tjänsteområden tillhandahåller vi nödvändig material och utrustning. Du kan välja att köpa utrustningen och utnyttja de rabatter vi har som en av de största aktörerna på marknaden, du kan hyra, eller så kan vi kombinera båda. Det är helt upp till er! Vi arbetar med stora volymer tillsammans med de största leverantörerna, vilket ger oss möjligheten att pressa priserna och låta detta komma er tillgodoOavsett vilket alternativ som väljs, så kommer vi att göra det konkurrenskraftigt.

 
 
 
 
 

Byggbranschen är inte bortskämd med bra service. Dvs folk som förstår vad kunder behöver och det där lilla extra!. Universal är fantastiska på att förstå, komma med lösningar och leverera därefter - i tid!

Sam Giertz - Resona